Bukuroshja Shqiptare Lidhet E Ngel Shtatzënë Me Një Djalë Me Ngjyrë, Familja I Bën Veprimin Mizor Vajzës! (Foto)

Uncategorized

Dashuria nuk ka moshë thuhet, por në disa raste nuk paska edhe ngjyrë. Një rast i tillë ka ndodhur më një vajzë e cila shkoi në Londër për studime edhe atje njeh një shokë moshatar me veten e saj dhe kështu po njiheshin deri sa u dashuruan edhe ngeli shtatzënë. Djali i quajtur Henri, ishte i lumtur me të edhe vajza shqiptare me atë e kështu në këtë mënyrë filluan të bashkëjetonin. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.