Çfarë Po Ndodh Në Këtë Fshat Të Tiranës? Po Vjedhin Çfarë Iu Del Para Në Banesa, Dyshohet Se Helmojnë Familjarët. Banorët Bëjnë Roje Me Turne (Video)

Uncategorized

Banorët e fshatit Bërxullë prej disa kohësh janë pre e grabitjeve të vazhdueshme, ndërsa janë detyruar që të ruajnë vetë pronat e tyre, duke ngritur postoblloqe dhe duke patrolluar gjatë gjithë natës. Vjedhjet janë të vazhdueshme, ndërsa autorët marrin gjithçka, duke nisur nga makinat, te kafshët shtëpiake, apo sende të tjera me vlerë në banesa. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.