Çka i thuhet kësaj! Zona 80, kombi i një firme vozitë 150! (PAMJE)

Uncategorized

ShkeIjet e trafikut rrugor po vazhdojnë të bëhen nga kosovarët. Një e tillë ka ndodhur te vendi i quajtur “Kroni i Mbretit”, ku shihet një automjet/ kombi i një firme teksa vozitë 150 dhe pa stopa mbrapa të frenimit. Në këtë zonë është e paraparë të vozitet 80 km në orë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.