Kapet hajni në Kosovë, me Golf 2-sh i kishte vjedhur motorin para shtëpisë

Uncategorized

Indeksonline ka raportuar para pak ditësh për vjedhjen e një motori para shtëpisë së pronarit. Një person me veturë të modelit Golf 2-sh shihet duke i hyrë pronarit në oborrin e shtëpisë për t’i marrë më pas motorin e kushtueshëm. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.