Mihrija Takon Djalin Jashtëmartesor Të Naimit, Shikojeni Reagimin E Saj! (Video)

Uncategorized

E ftuar në emisionin e Valon Malokut, Mihrije Braha u surprizua në një mënyrë që askush se priste.Bashkëshorti i saj Naim Abazi dhe moderatori Valon Maloku i kishin përgatitur asaj një kamerë të fshehtë.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.