“Nuset shqiptare vishen me ari deri në 250 mijë dollarë”

Uncategorized

“Kur kërkojnë nuse në Kërçovë, nëse nuk je i zoti të veshësh në dylyma të arit 250 mijë dollarë, atëherë nusen nuk ta japin”, thotë Elton Mehaj. Elton Mehaj është personi i parë që ka nisur organizmin e ceremonive të dasmave dhe koncerteve në Shqipëri e Kosovë. Pas 16 vjetësh karrierë, ai ka zbuluar në “Why Not” nga Roza Lati se si ka rënë vlera e koncerteve dhe këngëtarët po drejtohen tek dasmat, përcjell albinfo.ch. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.