“Se kam problem, grun tem po e puth edhe në rrugë!” (Video)

Uncategorized

“Nuk e ka problem me e puth gruan në rrugë, por këtë punë nuk e preferoj shpesh!Ne po e dim venin ku duhet me i puth gratë!Jo besa, hiq se kam p roblem me e puth grun tem! Qëllimi është që të kujtohet një herë në vit se sa e rëndësishme është që të p uthësh dhe të shkëmbesh puthje. Është një ditë që i dedikohet emocíoneve dhe ndjenjave. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.