Shqiptari me brekë në aeroport! Komentuesit nuk e tolerojnë këtë nam! (PAMJE)

Uncategorized

“Spartak Linda Gallushi E keqja iku .Dhe te jemi te lumtur qe nuk na ndodhi gje .Dhe Humori vazhdon per te gjithe .Mos gjykoni himoristin. Qe na heq Stressin Respekte Juljan Deda Artist. Etleva Lalaj E cka per te qeshur aty. Turp i zotit bab dhe me femij ju ulin autoritetin femijve dhe tallen shoket me ta. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.