Të P0SHTËRUAR e me duar pas kokës, kështu u larguan serbët nga Kosova 22 vjet më parë – Shikojeni pamjet e medias gjermane

Uncategorized

Kosova sot shënon ditën e çlirimit nga thundra e 0KUPAT0RlT serb që mbajti Kosovën me shekuj. 22 vjet më parë Kosova u mbush me 50 mijë ushtarë të NATO-s dhe bashkë me ta edhe administrata e përkohshme e Kombeve të Bashkuara. Sot 22 vjet Serbia shënon kapituIIimin e saj në Kosovë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.