Video që bëri të qeshin të gjithë: Nusja ndalet në një pikë karburantesh për të blerë cigare

Uncategorized

Një video e nuses bëri mijëra të qeshin për shkak të asaj që nusja bëri para se të shkonte në dasmë. Gjegjësisht, siç mund të shihet në video, nusja vendosi të ndalet me një fustan nusërie për të marrë cigare në një stacion benzine në Posusje. Nusja shkoi te banaku dhe kërkoi tre kuti cigare. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *