Mbani lotët, dy motrat gjejnë njëra-tjetrën pas 36 vitesh/ Reagimi i tyre të prek zemrën

Uncategorized

As Molly Sinert dhe as Emily Bushnell nuk dinin për të kaluarën e tyre, por diçka i bëri ato papritur të fillojnë ta kërkojnë atë, madje edhe duke bërë teste të ADN-së.
Në moshën 36-vjeçare, ato u befasuan kur mësuan se ishin ado. ptuar dhe madje kishin një motër binjake. Edhe për të festuar ditëlindjen e tyre, ato u shfaqën për herë të parë ballë për ballë njëra-tjetrës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.