Xhavit Haliti shkakton trazira të mëdha !! Zbulon planet e Serbisë për Ballkanin…

Uncategorized

Haliti tha qe per pjekja e tyre (Serbise) eshte qe te mos arri.jme qe te jemi shtete stabile. 22 vjet nga çli.rimi Kosoven e ka gjetur ne nje fare menyre me shume per shkak te mos pajtimeve dhe grindjeve koti mes par.tive politike dhe protagonisteve te caktuar per shka.qe te shumta. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *