Befason vajza shqiptare: Vjehrra më detyronte të shisja trupin, për mi mbajt me bukë atë dhe burrin!

Uncategorized

Shihemi në G j yq” në “E Diela Shqiptare” trajtoi sot një çështje midis nënës dhe vajzës, ku kjo e fundit ishte edhe personi që e ka sjellë palën tjetër në emision.
Vajza, Xheje Dunga, ka ardhur për dy probleme. I pari është me nënën dhe tjetri me ish-burrin me të cilin ka qenë e martuar në vitin 2010, rreth moshës 16-17 vjeçare.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *