Çifti i cili tash e 60 vjet i qëndroi pranë njeri-tjetrit (Video)

Uncategorized

Jetojnë të vetëm në shtëpi. Por, për Arif dhe Tahire Zeqirin ky fakt nuk paraqet problem të madh. Kjo pasi, ata janë mësuar që tash e 60 vjet të qëndrojnë pranë njëri-tjetrit. Duke u kthyer pas në kohë, 82-vjeçi rrëfen se si ka qenë jeta dikur dhe sfidat me të cilat është përballur /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.