“Kosova të marrë Tropojën, Kukësin, Hasin”

Uncategorized

Ish Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, gjatë një pjesmarrje të tij në emisionin “Oxygen Show”të gazetarit Besim Dina në KTV bëri një deklaratë që duhet të kishte përbërë një lajm të madh, pasi shpesh ka ndodhur që ndryshimet e mëdha të nisin me një deklaratë ashtu si të rastësishme. Drejtuesi i emisionit i flet ish Presidentit për idenë e shkëmbimeve territoriale mes Kosovës dhe Serbisë, Leposaviqi është një komunë në veriun e Kosovës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.