U kthye në Kosovë pas 29 vjetësh, mërgimtari pritet në Aeroport me surle e tupanë (Video)

Uncategorized

Një kosovar ka sh kelur sonte tokën e Kosovës pas plot 29 vjetësh. Të përmalluar familjarët dhe shoqëria i organízuan atij një prítje të paharrueshme në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”. Fadil Bytyqi u kthye në Amerika dhe u prit me surle e tupanë e valle. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.