Kjo ndodh vetëm në Shqipëri dhe Brazil, e turpshme! (PAMJE)

Uncategorized

Dalin pamjet kur një makinë aks iden ton dy persona që po kalonin rrugën dje në Durrës. Shoferi është larguar nga vendi i ngjarjes pa u merakosur për personat që hodhi në tokë. Po li cia tha në njoftimin paraprak të martën se makina kishte aks id entuar vetëm një këmbësore, por nga pamjet duket se makina për plas dhe hedh në tokë dy persona. Mësohet se p oli cia e ka identifikuar dhe bll okuar mjetin e dyshuar ndërsa po punohet për kapjen e shoferit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *