Populli Po Vuan Për Bukë/ Del Pasuria E Ministrave! Shtëpi, Toka, Makina Luksoze, Ku I Kanë Gjetur Kaq Shumë Para?

Uncategorized

Shtëpi, troje, toka bujqësore, apartamente në Maqedoni dhe vende tjera, makina luksoze, por edhe mesatare, janë pjesë e pasurisë së ministrave të propozuar nga BDI në Qeverinë e re që do të udhëhiqet nga Zoran Zaev. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *