Rrëfimi rrëqethës i Halil Kastratit: Nëna që qëndroi 15 vite e paralizuar, vdes pasi u bë me shtëpi (VIDEO)

Uncategorized

Halil Kastrati njihet për aktivitetet e mira të tij rreth inciatives se ndërtimit të shtëpive dhe kuzhines që ushqehen skamnoret njërzit në nevojë si dhe për shtëpinë e të moshuarve qe gjëndet në Suharek, shkruan Republika Online. Historit e njërzve në nevojë janë nga më te ndryshmet por njëra Halili na sjell njëren nga këto rrëfime rrënqethëse ku një nënë qëndroi 15 vite e paralizuar, dhe vdes pasi u bë me shtëpi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.