Babai v ret të bijën, pasi zbulon martesën e saj të fshehtë me ortakun e biznesit

Uncategorized

Kur babai i saj refuzoi t’i jepte bekimin për lidhjen, çifti u larguan dhe u martuan tjetërkund. Por kur u kthyen për të kërkuar ndjesë, babai mori p ushkën dhe q ëlloi të bijën në k okë e në gj oks. Një vajzë 20-vjeçare është në gj endje kritike për j etën pasi besohet se është q ëlluar me ar më nga babai i saj, pasi u martua me ortakun e tij të biznesit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.