E pazakonshme: E morën një fëmijë jetim që ta rrisin, edhe pse varfëria i kishte prekur në asht (Video)

Uncategorized

Bujaria dhe bamirësia të shqiptarët ska munguar asnjëher e një rast i pazakonshem ka bërë edhe familja e Islam Cakollit e cila krahas varfëris dhe semundjes se djalit te tyre familja ka marrë edhe një jetim për ta rritur, shkruan Republika Online. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.