Djaloshi Kosovar bën dasmën, shikojeni çfarë vendimi ka marrë ai befason Halil Kastratin! (Video)

Uncategorized

Një çift i ri kanë vendosur mos ta bejne dasmen e tyre por me parate qe kishin kursyer vendose. ta dhurojnë një shtëpi për skamnorë. Nuk eshte hera e pare qe ky çift nderton shtepi per s kamnorë.Halil Kastrati e beri te ditur kete gje ne emisionin e tij ku tregoi se djali sa ishte beqarë kishte ndertuar edhe me pare nje shtepi. Ç iftit i urojmë jete te gjatë të t rashegohen zoti u dhashte femij te hajrit e gjitha të mirat, si dhe l utemi që zoti te na ndihmojë ti sh peshtojmë aktivitetet h umanitare. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.