E habitshme: 42 vjeçarja e feston me tupana ndarjen nga burri (Video)

Uncategorized

Një rast i tillë vështirë se është parë ndonjëherë. Sidomos në rastet kur ka të bëj me ndarjet e çifteve ose bashkëshortëve. Por, një grua 42 vjeçare nga Turqia vendosi të bënte ndryshe. Çilem Urkerler, nga Adana e festoi me tupana ndarjen nga burri i saj pas një procesi gjyqësor që zgjati dy vjet. Ajo mblodhi shoqërinë e saj dhe e gëzoi këtë moment. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *