Gruaja Nuk Ka Të Drejtë Të Kërkoj Me U Nda Nga Burri, Ne Ta Hunxhe Kryt

Uncategorized

Pyetja e rradhës thotë se kisha nje pyetje dhe thote: Nese gruaja don me u nda nga burri vet ndersa familja e burrit kerkojne dem shperblimin per harxhimet e bera te dasmes, sa eshte e lejuar kjo gje? Ndiqeni me poshte deklaraten dhe pergjigjen e hoxhes. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.