“Pse nuk është Hashim Thaçi themelues i UÇK-së” (Video)

Uncategorized

“Para dy ditësh hasa në një video, e cila përmbante një reportazhë rreth 30-minutshe, të qershorit 1999, ndoshta të datës 20, se si Blendi Fevziu ka shoqëruar Hashim Thaçin në hyrje në Kosovën e çliruar. Reportazha fillon nga një pikëtakim në Tetovë. Shoqërues të Hashimit shihen të jenë Bilall Sherifi, Nuri Bexheti dhe ca badigardë. Por edhe Arbër Xhaferi. Përcjellës Menduh Thaçi me ca sejmenë. Helikopteri duhej ta transportonte Hashimin në seli të Shtabit të Përgjithshëm në Berishë, ku po e prisnin James Rubin (atëherë zëdhënës i Sekretares amerrikane të Shtetit Madeleine Albright, dhe x y (ia harrova emrin) – që të bëhej marrëveshja për zhbërjen e UÇK-së. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.