Vali Corleone I Maqedonisë Shpenzon 60 Mijë Euro Në Muaj Pa Punuar Kurrë

Uncategorized

Edhe një “Princ” është vetë zbuluar në Maqedoninë e Veriut, duket njësoj si Corleone i Gjilanit me dukje e stil dhe formën e të jetuarit. E kam jetën si në filma shpenzoj nga 30 deri në 60 mijë euro në muaj, e kurrë në jetë nuk kam punuar as nuk punoj” u shpreh ai. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.