Albatrit Muçiqi: Nuk Ja Jap Motrën Katundarit Sot E 100 Vjet

Uncategorized

Familja Muqiqi përbëhet tani prej 9 anëtarëve. Nystreti, Merita, Albatriti, Albiona, Ena, reja Egzona dhe dy mbesat e nipi janë ata që ë përbëjnë këtë familje jo edhe të vogël, shkruan “Kosovarja”./Pamjet mePoshte. Të gjithë janë të njohur për publikun kosovar, sidomos Nystreti dhe Merita me karrierën e tyre të bujshme tash e sa vite.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *