Elvis Naçi publikon një foto me gruan e tij, ky është mesazhi i tij për shqiptarët

Uncategorized

Elvis Naçi është potretizuar në publik si një imam ndryshe, nga sa mund të perceptohet zakonisht një figurë e klerit mysliman, për më tepër kur ithtarët e këtij besimi. Ai njihet edhe si një njeri human për shqiptarët dhe një Hoxhë për ta pasur shembull. Së fundi ai publikoi një foto me gruan e tij dhe ka një mesazh për gjithë shqiptarët. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *