Familja është familje! Elvis Naçi jep mesazhin e bukur për gjithë shqiptarët: Kush ka djem ka pasuri në shtëpi, kush ka vajzë ka një princeshë

Uncategorized

Elvis Naçi shqiptari me i mire dhe i urte dhe nje nga njerezit qe ka ndihmuar shume njerez nevojtare dhe qe kane halle te ndryshme. Publikohen pamje brenda shtëpisë luksoze të Elvis Naçit dhe gruas së tij. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *