Gazetari i njohur kroat i përshëndet serbët me shqiponje dhe “Skënderbe”

Uncategorized

Gazetari i njohur kroat, Velimir Bujanec, ka publikuar një fotografi duke bërë shqiponjën dhe prezantuar shishen e rakisë “Skënderbeu”. Përmes një postimi, ai ka përshëndetur gjithë ish-ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. “Përshëndetje të mëdha të gjithë serbëve që më kërzënuan këto ditë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *