Kjo është data kur Gjermania lejon aplikimin e vizave për Kosovarët, ja kushtet qe kërkohen!

Uncategorized

Nga 25 qershori qytetarët e Kosovës të cilët janë va ksinuar mund të udhëtojnë sërish drejt Gjermanisë. Kështu ka njoftuar ambasada Gjermane në Prishtinë. “Personat e va ksinuar plotësisht mund të kthehen në Gjermani për vizita, udhëtime biznesi dhe qëllime turistike nga 2 javë pas va ksinimit të fundit, me kusht që të mund të udhëtojnë përmes informacionit të nevojshëm, kërkohet një vizë e vlefshme”, njofton ambasada. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *