Kosovari që ia pa hairin çajit të rusit (Video)

Uncategorized

Adnan Ademi nga Vushtrria, u bë i njohur me deklaratën e tij se pi mbi 70 çaja në ditë. Ai së fundmi madje ka thënë se edhe për festën e Bajramit, mysafirët i pret me çaj, në vend të ëmbëlsirave. Adanani thotë se çaji e ka bërë të famshëm dhe se është gjithçka për të. “Çaji më ka ba të fanmshëm si këngëtarët që i ka ba kanga” – thotë ndër të tjera ai në ATV. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *