Linda Morina bëhet e gjallë kërkon burr me vizë

Uncategorized

Ajo u bë virale në rrjete sociale që kur fillojë me këngët e para cover në llogarinë e saj Instagram. Bëhet fjalë për, Linda Morina, ajo u kritikua nga publiku se nuk ka zë këngëtareje, por nuk u ndalë duke performuar e sigurisht kishte edhe suksesin e saj. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.