Zoti bën të mira! Mjekët thanë gruaja do humbasë jetën me foshnjen gjatë lindjes, por të dy shpëtuan/ Djali qau pas dy orësh

Uncategorized

Të bëhesh nënë është gjëja më e bukur në botë thonë. Por jo gjithmonë për një grua çdo gjë shkon mirë, për të sjellë një fëmijë në jetë. Tracy Hermanstorfer 33 vjeç, e cila ishte shtatzënë dhe me shëndet shumë të mire, vuajti gjatë lindjes shumë. Ajo ishte mirë, por çdo gjë ndryshoi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.