Adriana Matoshi: “Dashnia t’bon me fluturu tybe“!

Uncategorized

Kampanjës së Javës së Krenarisë, iu bashkua edhe Adriana Matoshi, politikane dhe aktore. Adriana përshkruan bukurinë e dashurisë dhe se si të gjithë duhet ta ndjekim të vërtetën e shpirtit. Ajo për CEL Kosova thotë: “Dashuria të bën të fluturosh dhe shpirti të qetësohet në paqe. Kur je i dashuruar i don edhe njerëzit e tjerë përreth dhe gjithçka të duket e bukur. Kurrë mos u frikëso me e tregu atë që ta ndjen zemra”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.