Del Në QarkuIIim Video Që Çmendi Serbët, Vajza Nga Serbia VaIIëzon Me Muzikë Popullore Shqipe… (Video)

Uncategorized

“Işte Benim Stilim” apo siç përkthehet në shqip “Ky është stili im” është një ndër emisionet më të ndjekura në Turqi“Ku, dhe si duhet të vishem unë e di më së miri”- është kjo arsyeja se pse në këtë emision garojnë vajzat, për tu zgjedhur si femra më me stil në Turqi.Në emisionin i cili u transmetua dje vajzat u prezantuan me vello ku nuk ka munguar muzika dhe argëtimi, nuk u la anash as muzika shqipe me vallëtare të cilat ishin veshur me veshje tradicionale të shqiptarëve. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.