Mësoni se sa është i sigurt Golf 2 në rastet e aksídenteve

Uncategorized

Numër i madh i aksídenteve në trafik po sh kaktohen në Kosovë, shumë prej tyre edhe po përfundojnë me f atalitet. Ndërsa, jo rrallë herë kemi parë që ata që kanë p ësuar më së shumti dëmtime kanë qenë personat në vetura më të vjetra. Vetura është kthyer në një domosdoshmëri në ditët e sotme, andaj duhet që ajo të jetë jo vetëm ekonomike, por mbi të gjitha e sígurt dhe k omode. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.