A ju kujtohet milioneri nga Vushtrria Naser Imeri? Ja çka ndodhi tani me pasurinë e tij (Video)

Uncategorized

Naser Imeri është biznismen nga Vushtrria. Ai është rritur në kushte jo të mira ekonomike si fëmij. Pas daljes nga Kosova, Imeri qëndron disa vjet në mërgim ku më pas kthehet përseri në Kosovë dhe merret me biznes, shkruan Gazeta NewBorn. Fati dhe puna arrijnë që ky i fundit të shëndrrohet në milioner, por pa harruar asnjëherë të kaluarën e tij të rëndë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *