Dhëndrrit I Humbet Kontrolla Në Dasëm, Bëhet Hor Para Mysafirëve!

Uncategorized

Jo të gjithëve disa e dasmës, mund t’iu shkojë sipas planit. Kështu, një dhëndër i cili besohet të jetë nga Turqia nuk është se ka qenë në disponim të mirë derisa e ka prerë tortën e dasmës së tij. Dhëndrri duket se nuk pëlqen që të tjerët t’ia servojnë tortën, derisa me shumë nxitim e ndanë atë me nusen e tij duke e hedhur përtoke thi/ken,…per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply

Your email address will not be published.