E madhe kjo! Labi ka disa fjalë për Mërgimtarët e Kosovës

Uncategorized

Labi i uron mirëseardhje mërgimtarëve: Vendi ynë është i shenjtë, edhe pse gjendja ekonomike nuk është e mirë.Artisti i mirënjohur i skenës shqiptare, Labinot Tahiri-Labi, vazhdon të jetë aktiv në rrjete sociale me postime të ndryshme. Ai së fundmi ka ndarë disa video gjatë kthimit nga Gjermania në Kosovë dhe thekson se takoi shumë mërgimtarë që po vijnë në vendlindjet e tyre. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.