Kujdes, tani Policia e Kosovë do t’ju dënojë duke ju kapur edhe me këtë metod! (PAMJE)

Uncategorized

Policia e Kosovës ka nisur aksion për të rritur sigurinë në trafik. Dronët do të kapin shkeljet e trafikut, e në veçanti tejkalimet në vijën e plotë dhe shpejtësinë. Duhet theksuar se aksidentet janë shpeshtuar kohën e fundit. Gjatë kohës së sezonit veror kur rrugët ngarkohen, aksidentet shpeshtohen edhe më shumë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.