“Shembull Për Çunat Shqiptarë”/ I Riu Nga Kamza I Propozon Të Dashurës Në Mbrëmjen E Maturës

Uncategorized

Mbrëmja e maturës është një prej momenteve më të bukura të shkollës së mesme dhe që nuk harrohet lehtë. Të gjithë nxënësit ëndërrojnë dhe duan që mbrëmja e tyre e maturës të jetë e bukur dhe e paharrueshme ashtu siç janë edhe kujtimet me njëri-tjetrin. Si vajzat ashtu edhe djemtë kujdesen në çdo detaj që të shkëlqejnë në mbrëmjen e maturës dhe të jenë në qendër të vëmendjes së të gjithëve. Dhe vëmendja e të gjithëve nuk mund të merret më bukur se sa me një propozim ‘Live’ para të gjithëve. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.