Video Ekslusive / Dalin Pamjet: Morena Taraku Në Shtrat Me Këngëtarin Me Famë Botërore

Uncategorized

Morena Taraku në hotel me këngëtarin me famë botërore. Shpesh e kemi parë që Morena Taraku ka mbështetur këngëtarin me famë botërore Jason Derulo, kur nxirrte këngë të reja. Njësoj ka bërë edhe ai kur këngëtarja publikonte projektet e saj muzikore po ja ku shihen se bashku shtype rekl,am dhe shikoje vide,on e me poshtme:

Leave a Reply

Your email address will not be published.