“Amerikanët dhe gjermanët krijuan Kosovën, jo zviceranët”

Uncategorized

Vuçiq nostalgjik për kohën Trump! Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vucic në një intervistë në televizionin publik RTS, ka thënë se vendi i tij nuk ka pasur përkrahje nga Amerika në 30 vitet e fundit, dhe se dyert e Shtëpisë së Bardhë kanë qenë të mbyllura për serbët. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.