Djali i varfër qe pa në ëndërr profetin Muhammed a.s – Çfarë i tha profeti?

Uncategorized

Dikur vërehej varfëria e “dijes” dhe “urtësisë”, por pyetja që duhet shtruar është se a thua këto ishin varfëri apo varfëri ishte vetëdija e moskuptimit të diçkaje të tillë? Mendoj se varfëria më e madhe, që ka qenë në atë kohë, por edhe tani, është moskuptimi i vetëdijes për t’i lexuar shenjat e kohës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *