“Hashimi më ka thënë “diamanti i Kosovës”

Uncategorized

“Me ju tregu drejt, unë jam lindur shumë e butë dhe romantike në lagjen Tavnik të Mitrovicës. Familja ime kanë qenë pleqnarë, e shtëpia jonë ka qenë këshillimore. Prej anë e katër anëve kanë ardhur për t’u këshilluar për problemet e tyre me gjyshin tim, fjala e të cilit ka qenë “e fundit”. Bile edhe për problemet e dashurisë janë këshilluar me të. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.