Pamje nga shtëpia super luksoze e Daut e Lola Haradinaj! (PAMJE)

Uncategorized

Lola Haradinaj është një fytyrë e dalluar, duke u njohur për stilin e veçantë që ka.
Duke qenë një person unik për çdo gjë, ajo padyshim që edhe rregullimin e shtëpisë e ka bërë në mënyrën më të mirë, shkruan “Kosovarja”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *