Pamje që të prekin shpirtin. Përcillet për në banesën e fundit Musaen Zeneli…

Uncategorized

Gjatë ditës së sotme u përcoll për në banesën e fundit 20-vjeçari fatkeq Musaen Zeneli i cili humbi jetën në ditën e parë të punës. Familjarët dhe jo vetëm mes lotësh dhe trishtimi i dhanë lamtumirën e fundit të riut Musaen i cili sapo kishte filluar të punonte dhe të ndihmonte familjen, pasi nuk e kishte babain. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.