Rrëfen Gruaja Shqiptare, Ja Çfarë Bën Burri Im Pasi

Uncategorized

Një grua shqiptare pasi e ka duruar për shumë kohë varësinë e burrit, më në fund ka vendosur të shkruajë për të treguar problemin e saj që tashmë ishte përhapur në të gjithë familjen.Gruaja shqiptare ka treguar se fiksimin e të shoqit e ka kuptuar pas 10 vitesh martesë. Kjo është letra e sa: “Përshëndetje unë jam 34 vjeçe dhe kam 10 vjet e martuar me bashkëshortin tim B.M me të cilin kam 2 fëmijë të mrekullueshëm.lote:Shtype reklamen me poshte dhe shiko videon duke e ber….

Leave a Reply

Your email address will not be published.