Të rrëqeth shpirtin babai që humbi dy djemtë në Velipojë! (Video)

Uncategorized

Ngjarja në Velipojë e ndodhur për shkak të s he rrit për shezllonet, ka tro n ditur opinionin publik. Reagimet që vijnë janë të shumta, përveç atyre të Ramës dhe vartësve të tij që ende nuk e kanë hapur gojën. Gazetari Klodian Tomorri, duke cituar Pjetër Gocajn, babain e dy djemve të vr arë në mesnatë, shkruan se shkak i sherrit është shteti që ndan bregdetin sipas qejfit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.